onguard

Viata fara toxine

ce facem cu poluarea din jurul nostru, in aceasta perioada in care suntem tot mai preocupati de consumul rezonabil al resurselor?

Cum facem pentru a elimina toxinele din jurul nostru, atat cat putem noi face asta?

Produsele pentru a intretine curatenia in casa. fa-ti un cuib mai curat. citeste etichetele. cunosti ce scrie pe ele? Clor, parabeni?

traim zile in care ne dezinfectam des, pe maini.

eu spal rufele la cea mai mare temperatura posibila. dar daca le-as spala cu apa rece?

cu ce cureti suprafetele (mai ales in bucatarie)? adica intr-o zona care ar trebui sa fie safe to eat from.

oare aceste substante pe care bunica nu le poate citi, deregleaza hormonal? oare creaza alergii? oare scad raspunsul imunitar al organismului?

Le-am inlocuit cu OnGuard Cleaner Concentrate. nu chiar pe toate, sunt inca in proces. dar: solutie de suprafete, solutie pentru curatat obiectele sanitare. toate felurile.

Folosim sapunul de maini cu spuma, on guard. ne place pentru ca face spuma multa si tine mult.

Folosim detergentul de rufe OnGuard.

Folosim difuzorul. Avem si purificator de aer. de la Xiaomi. pentru ca suntem sensibili la calitatea aerului din jurul nostru. Aerisim, curatam si difuzam. Ca ne place sa ne miroasa a ceva (care sa nu fie neaparat miros de mancare).

Acum in casa miroase a brad. Siberian, pentru ca e frig afara si ne pregatim de zapada, ceai, vin fiert si turta dulce.

pe dinauntru, ca pe dinafara. Pasta de dinti, apa de gura, deodorant, sampon, gel de dus. Stim atat de multe si atat de putine despre chimie si echilibru hormonal, incat, mi-as dori sa fim cat mai aproape de natura pentru a avea mai putine lucruri de rezolvat la varsta adulta. folositi cu incredere solutiile puse la indemana de doTERRA.

eu pe langa toate astea, folosesc gama Verage pentru ingrijirea fetei. Am depasit varsta de la care age is not just a number, pentru ca se vede pe fata. :). folosesc Verage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.