Fără categorie

Life in Flow

Am terminat de citit Drive. Va anunt ca Csikszentmihaly este pe un mare val, in care toata lumea se refera la cercetarile lui. there goes another myth: eu credeam ca Pink e the best.

culmea, este ca eu m-am lovit prima data acum 2 ani de conceptul asta: al trairii vietii in Flow. I know someone.. 🙂 si am crezut ca vorbeste prostii, pentru ca eu consider despre mine ca citesc destul de mult incat sa fi auzit despre conceptul asta daca el ar exista. :):):):) so, thank you!


a fost wow pentru mine sa citesc ca acest concept a aparut in mintea fara ziduri a unui copil de 9-10 ani, atunci cand se apropiau pericole pe care le intuia cumva. si sa inteleg ca da, copii sunt in flow, si noi ii scoatem de acolo ca sa invete ordinea din lumea adulta a stereotipurilor: trebuie sa faci aia, trebuie sa faci aialalta, sa stii, sa dregi. copii mei sunt fericiti cand fac ce vor ei. nu moare nimeni de foame daca nu ii bag eu cu lingurita in gura la ora fixe ce scrie in carte. nici daca nu mananca nimeni lapte de cateva luni deja. nici daca dispare carnea de pe pamant nu murim, ca am experimentat. nu e nici o hiena care sa ne manace asa, rapid, la micul dejun. deci putem si dormi atunci cand ne e somn.

ok, nu ne trebuie nici anarhie, avem niste reguli, but know what ? ni le alegem noi. ca de aia putem discerne. cand nu o sa mai reusim sa alegem ce vrem sa facem, va zic.

saptamana asta imi masor puterile de Flow, sa vedem cum e. pentru ca sunt in saptamana 12, yey, mai un pic si va scriu despre experienta mea de primavara inainte de primavara WildFit.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *