intro

Imunitate

gata, am imunitate. din aia politica, la orice zic sunt imuna. la orice ziceti sunt imuna. sunt?

just kiddin’

dar e un cuvant la moda si acesta cu cresterea imunitatii.. o fi nevoie sa crestem imunitatea permanent pana la cer? sau o fi util din cand in cand sa nu fim imuni la tot, sa ne mai confruntam si cu Life, as is?

daca chiar ai nevoie sa iti imbunatatesti functionarea sistemului imunitar, sunt niste lucruri de care trebuie sa tii cont:

  1. daca gasesti repede o poza cu o „bomba” de imunitate si decizi sa o iei zilnic ca o sa te ajute, iti reamintesc ca acea poza a fost creata si exersata pentru a ne ajuta in situatii acute.
  2. nutritia, somnul, apa, sunt pietrele care stau la cladirea noastra ca om. deci si a sistemului imunitar. daca ele nu sunt corecte/suficiente, tot ceea ce faci este sa te joci cu niste efecte, si sa lasi praful sub covor.
  3. sistemul imunitar e atat de complex, incat in momentul in care decizi ca vrei sa fii sanatos, trebuie sa lucrezi pe toate planurile la asta.

despre sistemul imunitar, si ce plante folosim in ajutorul lui, mai detaliat au scris cei de la Zyto (chiar asa, cand te-ai scanat ultima data?), aici https://www.zyto.com/10-essential-oils-for-immunity

De fapt, daca crezi ca ai probleme cu sistemul imunitar, fa o vizita la edic, si cere-i sfatul.

ulterior, in functie de ce iti spune specialistul licentiat, poti studia, te pot indruma pentru ca studii si carti avem, in descoperirea plantelor care au efecte antibacteriene, antivirale antifungice.. acestia fiind cei mai mari atacatori externi ai sistemului, dar si a solutiilor de interior, enzime, probiotice, muncitorii din interiorul nostru. si asa mai departe, pentru ca discutia este vasta, determinata de cauza care te face sa crezi ca sistemul tau imunitar nu functioneaza corect.

deci, start with seeing a doctor. ­čÖé

daca vrei sa vorbim mai multe, te invit sa-mi scrii @ email

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *