intro,  LLV,  suplimente

LifeLong Vitality Program

LLV

m-ai auzit zicand LLV ?

get on LLV

pentru ca eu mereu voi avea 17 ani. 🙂

Corpul nostru are nevoie in fiecare zi de un aport optim de nutrienti, apa, aer, somn. Stim, s-au scris multe studii pe tema asta. Ce facem cu ce stim ?

Eu beau cafea, multa. 🙂 Ignor acele studii in care scrie ca nu e buna, desi stiu ca ele exista.

Pentru restul lucrurilor incerc sa fac ce pot ca sa fiu in cea mai buna stare a mea, mai ales acum in Pandemic cu 2 copii care au si gradinita si parca si energie, si de toate, cu parinti muncind si pisica care nu ii poate ingriji.. know the drill.

Stiu, toti avem prioritati, dar, TU ce ai facut pentru tine azi? Dar pentru ai tai? (Eu am luat LLV)

„take care of you so after that you can take care of me”

Pentru energia de care am nevoie azi, pentru sanatatea de care am nevoie in viitor, si pentru carentele acumulate din trecut. All in one product.

Nu exista in piata de suplimente, ceva mai complex, si mai acoperitor. Word. Altfel, va puteti plimba sa cautati diferite produse mai putin eficiente (despre DozaZilnicaRecomandata vorbesc) pentru fiecare din elemenetele refasibile in LLV. CEl mai mult imi place partea cu ingrijirea ficatului, metabolismului si sistemului per total.

Pachetul este gandit pentru 30 zile, dar efectele le vei resimti din ziua 1.

Este atat de documentat, incat doTERRA garanteaza 30 zile, si iti si da banii inapoi daca nu esti multumit(-a) de efecte.

Pentru mai multe detalii despre LLV, te invit aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.