Fără categorie

Suplimente pentru copii

„ceva pentru imunitate”… Clasic. stiti cate mame cauta ceva (orice) pentru imunitate? Ceva nedefinit, cand stim clar, ca exista studii, ca ar trebui sa suplimentam cu totii aportul de omega si D3. Luati la Pachet: IQ Mega si A2Z Chewables.

Pachetul este gandit pentru a suplinit aportul necesar pentru 30 de zile, de nutrienti esentiali pentru copii. in Dozele recomandate pentru copii, caci pentru ei au fost gandite.

Si da, multi copii nu doresc sa ia ulei de peste. Stiu ei ca nu doresc.. Dar ati incercat? Cat costa sa incercati uleiul meu de la doTERRA ? Si daca pe asta l-ar lua si nu il incercam?

eu, din fericire nu am avut aceasta bariera, pentru ca ai mei copii stiu ca e bun ca ni-l da mami. Si nu avem nici o rezistenta la el pentru ca e bun. Stie mami ca e bun deci e.

Ceea ce va sfatuiesc si pe voi. Daca va doriti copii care sa nu raceasca in fiecare sezon, incercati sa le furnizati elementele nutritive de care au nevoie. Ca nu mananca toti broccoli.. nici chiar Dav care era fan, nu mai mananca. :/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *