uleiurile esentiale

Musetelul nostru vesnic

Pentru ca la primul copil nu am fost pregatita, dar cumva a fost el mereu sanatos, pentru al doilea, m-am pregatit. cu Musetel.

Primesc si acum, zilnic intrebari legate de „ce uleiuri pot fi folosite in caz de..” (diverse). Prima intrebare este, evident: cati ani are copilul? Conteaza. Conteaza felul in care interactioneaza el cu compusii chimici din orice, cat sta la caldura in burtica, in primele 6 luni in primul an in primii 2 ani. Abia dupa primele 1000 de zile (2 ani cu tot cu graviditate) vorbim de un sistem pregatit sa faca fata lumii.

Asa ca, pentru mine lucrurile au fost clare: daca in carte scrie Musetel, pui musetel. adica Ulei esential de Roman Chamomile, floricica aceea vesnica pe care o foloseau mamele si bunicile noastre in copilsria noastra la orice: febra, dinti, ochi, fund, linistire. In anii aceia de inceput cand nu aveam noi inca ibuprofen si paracetamol pe toate gardurile la sub 6 luni.

Este ok, ma puteti intreba in continuare ce sa pun in loc de musetel daca nu am musetel.. mereu exista variante mai bune, mai netoxice. Dar daca stii ca vrei sa utilizezi uleiuri esentiale si stii ca ai bebe, sau toddler, sau copil pana la 6 ani, sau pana la 10, ia-ti ce scrie in carte ca e optim pentru organismul lui. Ca fortam in caz de orice pentru ca nu avem atunci in casa e una, dar preventiv, in principiu stii ca primele 6 luni, copilul nu are nevoie de uleiuri esentiale. si daca are nevoie, atunci are nevoie de cele ale lui: Musetel, Clementina, Lavanda, Melaleuca. In dozajul pentru copii. A la long.

Imi statea asta pe creier, pentru ca eu prefer sa folosesc ceea ce are maxim eficienta in loc sa workaroundit forever, pentru ca..

dar, pe langa faptul ca e Primul ulei din viata, uleiul esential de musetel este util pentru ca si emotional tot cu asta se ocupa. sa fie primul ulei din viata, adica esenta care te ajuta sa iti identifici si gasesti/regasesti scopul in viata aceasta.

Uleiul esential de musetel, difuzat sau aplicat constient ne ajuta sa eliminam activitatile neimportante din rutinele noastre pentru a reusi sa ne concentram pe lucrurile care sunt cu adevarat importante. Un fel de Musai List mirositor. si care actioneaza pentru ca poate, nu te pune pe tine sa faci chiar toata munca. ­čÖé

Daca ti-am facut pofta si vrei sa cumperi ulei esential de musetel, te invit la magazin aici pe site, sau pe site-ul producatorului.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *