uleiurile esentiale

Clove Essential Oil

Uleiul esential de Cuisoare, sau, mai exact uleiul esential extras din fructele plantei Eugenya Caryophyllata, cel mai bun prieten al omului mestecator de zahar.

David a primit o carte cu un Lup care manca multe bomboane si dulciuri, pana in ziua cand, pe langa faptul ca a devenit Burtos, si-a lasat toti dintii in blana unei oi, pentru ca nu a utilizat la timp apa de gura cu ulei de cuisoare in ea. Si din cauza bomboanelor, de fapt, evident. Dar cand nu poti inlocui cauza, sau nu o poti indeparta, poti macar sa indepartezi efectele. Sau sa incerci sa faci curat in urma zaharului.

Merge mana in mana cu uleiul esential de Scortisoara, care ne ajuta cand ajungem mai departe (si Burtosi, si fara Dinti si cu Diabet), dar, are multe multe alte utilizari.

Este uleiul esential cu care eu am inceput calatoria in afara medicinei alopate. Pentru ca medicul stomatolog mi-a spus ca nu exista alta varianta pentru tratarea unui abces dentar in afara de scoaterea invaziva a unui dinte si punerea unui implant in loc. Da, stiu, o sa spui sa caut alt medic. si apoi altul, si ca ai tu unul mai bun. ok, de acord. and then? Nu toti medicii castiga bani daca au pacienti de tratat, si nu pacienti vindecati? (Intreb pentru un prieten).

Am folosit o perioada de timp (pana in 2 luni) apa de gura facuta cu ulei esential de cuisoare (Clove) de-al meu. intr-o zi am observat ca nu mai am. Acu, dupa al doilea copil am fost cu foto panoramica la medic la verificat dinti.. si nu mai am really. (specific asta pentru ca mi s-a mai zis, desigur, ca e doar parerea mea ca a trecut, ca nu trece… doar cu niste ulei. Talk to the panoramic photo, pls!)

De-a luncul povestii mi-a mai dat reminder Michelle sa ii spun la ce l-am mai folosit.

Am mai folosit uleiul de cuisoare la primul cucui serios al lui David. Ca a explorat suficient de tare unul din scaunele de fier incat sa dea frontal in el. scor 1-0 pt scaun. Si atunci a intervenit maami cu uleiul ei de cuisoare aplicat topic, pentru ca nu mi-am imaginat cum poti tine un copil de 1a3l 5 minute cu gheata sau lingura rece (old style). pana dimineata era zen, nici o umflatura. Va confirma si Lia tratamentul, ca a incercat si ea, tot pt cucui frontal dintr-o incaierare copil-usa.

Proba de foc a Cuisoarelor mele a fost cazatura de pe scara a sotului. nu orice cazatura. ci de pe o scara metalica pe una de piatra si mai jos cateva trepte. Entorsa la ora 23. cu copil mic, unde sa pleci pe drumuri? ca sa ce? Antiinflamator analgezic? Clove in action. mai exact Clove, Frankinscence si nu mai stiu ce mai aveam atunci la indemana. Dimineata picior dezumflat pus in pamant, mers normal la serviciu. Pentru ca se poate, si fara alergatura, daca ai niste sticlute in casa.

Dupa intamplarea aceasta, am creat propria trusa de prim ajutor, must have, o sa va povestesc despre ea intr-o postare urmatoare.

Pana atunci, daca doriti sa ne cunoastem mai bine, stiti cum faceti.

Daca doriti sa cumparati din magazinul meu de uleiuri esentiale, poftiti.

Daca doriti sa va ajut in utilizare, dati un semn pe email, Facebook, sau site partener .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *