nico's

lets TeamUP!

ziua aia cu citatele motivationale pentru mine a venit cu o tragere de maneca de dimineata: „Hai Mitzule ia-ti Home Essentials!”. am deschis contu am luat 1, am deschis ochii am intrebat daca sa mai iau ? Oare mai imi trebuie ? DAAAAA.. Niciodata nu e suficient un singur Home Essentials. Mai ales cand este duminica de ziua Romaniei, si cand sistemul informatic tine cu noi. Am zis si fetelor, si shortlistului. Am zis ca mereu zic, pentru ca decat sa ramana oamenii cu : „da’ de ce nu mi-ai zis si mie” mai bine sa constate dupa ca „ce bine ca mi-am luat”.

Am mai zis, si o sa mai repet: cand va zic ca e la promotie, chiar e. eu functionez dupa sistemul „Getting things done”. Iti ia 2 secunde sa stii daca ai nevoie sau nu de un lucru mai ieftin ca de obicei.

dar, ieri, dupa ce am dovedit cumparaturile a venit si provocarea citatelor. bineinteles ca am cazut ca din oala, nestiind din timp ca va fi si ca va incepe de ieri, asa ca cine a vazut prea multe citate motivationale intr-o zi.. sper sa revenim in limita de maxim 3 postari, si sa revenim la ce ne face pe noi sa stralucim.

ale mele, de incurajare pentru toata lumea sunt asa:

  1. You don’t need eyes to see, You need Vision. (nu, nu e despre CRM! este despre pisica de Cheshire, despre Alice in Wonderlnd, despre obiective. Despre cum trebuie sa ai niste obiective clare in cap pentru a putea modela in realitate drumul catre ele. nu e despre „o lume mai buna, pace in lume, fericire..” pff. 🙂 Top Model cheerleading speech. este despre concret. despre viziunea concreta a scopului, Masurabila!)
  2. If you can Dream it, you can do it. (let’s be do’ers, Baby. Ani la rand am fost do’er. si m-am intrebat mereu da’ de ce nu ma lasa si pe mine lumea sa think a bit more.. sa fac strategii, sa etc. – pentru ca guess what: strategia fara „a face” e fix apa de ploaie. consum prea mare de energie pentru a antrena universul sa cospire in a da cu sapa, in loc de a lua tu sapa sa plantezi un copac. si a lasa universul sa faca alte lucruri mai complicate: sa dea ploaie de exemplu. – si mai stiti ceva visul meu e visul meu, daca eu nu muncesc la el, de ce ar munci altii? nimic nu e imposibil. imposibila e doar bariera pe care ne-o aducem noi in fata faptelor.. de cele mai multe ori, de Lene)
  3. Choose people who choose you. (asta e deja old news, dar repet: relatiile sunt bilaterale. asa ca daca ne imprietenim dar suntem prieteni doar cand ai tu nevoie, pf.. let’s cut that out from the list)
  4. If there’s a will, you’ll find a way (atat timp cat cineva isi doreste ceva, sigur se va identifica si calea catre acel ceva. suntem suficient de inventivi si isteti pentru a o gasi)
  5. keep in mind that people change, but past doesn’t. (pentru ca suntem fiinte sociale si ne adaptam in functie de obiective si nevoi. guess what, ranile lasate in urma nu dispar. bucuriile si fericirea imprastiate in jur, se tin minte. oamenii se poate cu tine in functie de felul in care ii faci sa se simta. se schimba in functie de asta.. )

astea sunt ale mele. si sper sa ne bucuram impreuna de ele toata luna, si multa vreme de acu inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.