nico's

Dar daca nu ma inscriu, nu ma mai ajuti ?

..si multe discutii si apa vor curge, si prietenii se vor sfarsi din cauza asta..

sau nu.

stiti ca nu ma ascund dupa degete si dupa cuvinte, ca viata e scurta si nu am timp de telenovele. Cum ziceam cuiva zilele trecute: eu n-am blocat pe nimeni p’aci, dar cine vrea sa ne imprietenim, tre’ sa isi poata asuma. ­čśë

am intrebari pentru toti prietenii mei carora le trece prin cap intrebarea din titlu: dar eu cand merg la prietenul meu stomatolog, e gratis? dar cand merg la prietenul meu notar, e gratis? Dar la prietenul meu care are magazin cu diverse, merg si iau de pe raft gratis? (sau la pretul la care a cumparat el marfa:) ?)

dau consultatii gratuite si fara multumesc. de dintotdeauna si pe diverse teme, ‘cause i’m a people’s person ­čÖü . tuturor celor pe care eu ii consider prietenii mei, chiar daca ei ma intreaba pe mine cum sa faca, dar de cumparat cumpara de la altii (deci ii platesc pe altii pentru sfaturile mele gratuite).

guess what: not fair

guess what2: si ziua mea si ziua copiilor mei tot 24 de ore are. si timpul meu se prioritizeaza intre 0 – familie (incl. Sascha), 1 – peopole who picked me in this life ; 2 – prieteni cu vorba si de-ale gurii, etc.. alte numere.

stiti ca eu nu cred in relatii neechilibrate. sau dezechilibrate. unul care da, si unul care primeste.

pai daca suntem prieteni, de ce nu vrei tu sa te inscrii in doTERRA mea si sa cumperi produse dintr-o organizatie de sub mine, in loc sa le cumperi dintr-o organizatie de sub cineva care nu iti e asa prieten cum iti sunt eu :)?

nu inteleg care e problema.

nu inteleg etica asta a relatiilor in care, ca sa citez un prieten celebru deja (doar pentru citatul asta) : „este pacat sa te imbogatesti, nu pot sa te sprijin eu la asta!”. respectiv este ok ca eu sa platesc cand merg la prietenul meu care e notar, dar el cand vine la mine sa i invat sa foloseasca uleiurile, nu e ok sa ma plateasca doTERRA pentru asta. instead of BigPh i mean. nu serios. sa-mi explice si mie va rog cineva, cineva care considera ca merit si eu pierderea asta de timp gratuit, (din prietenie, sa imi explice) de ce am ciunga in par si nu merit plata pentru expertiza mea.

culmea! daca inca mai sunteti aici cu mine: ca am prieteni care nu mai vorbesc cu mine pentru ca si-au luat uleiuri de la altii si nu le-au folosit cu succes.. si am si necunoscuti care imi devin prieteni pentru ca ii ajut eu, cand ei de fapt sunt inscrisi la altii. cum e asta ?

bine ca sunt eu draguta, si simpatica.

as incerca sa fiu empatica cu toata lumea, dar empatia doare. doare sa vezi ca tu ajuti, si celalalt se intreaba daca este ok sa contribuie si el la bunastarea ta, sau sa cumpere mai scump de la piata.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *