nico's

Crazy Weekend, Cristmas stockUp! :) AMR 30 days ‘till ..

Am de facut cumparaturi de Craciun, asa ca sigur avem toti de facut cumparaturi de Craciun.

Iti propun, anul asta de Craciun, sa faci cadou celor dragi niste produse nou noute si sigilate de-aici de la mine din magazin. ­čÖé Care nu vor fi aruncate deoparte, ci folosite ca remedii pentru diverse. Pentru ca pot imbunatati starea de sanatate chiar si a oamenilor care nu au nimic ­čÖé (doar ii supara shalele, racelile, frigul, etc.. altfel, perfect sanatosi!)

Va invit sa va beti cafeaua, asa ca mine, sa traiti in fiecare zi, cu blandete si ganduri bune (mie nu-mi iese mereu, dar ma stradui), sa veniti sa stam de vorba despre cum ne ajuta mirosurile sa rezolvam intemperiile din mediul inconjurator (temperatura, ganduri, imagini, vibratii), sa veniti sa incercati un stil de viata cu mai putine toxine in jur (in loc de mai multe).

Cine vrea sa vina in vizita, sa testeze, sa dea un semn. Eu am nevoie acum de oameni care sa isi doreasca sa se lase pe mainile mele (macar cu un tratament Aromatouch – nu doare si dureaza o ora procedura).

Cine vrea sa faca cumparaturi de Craciun sanatoase, certificate terapeutic, pure, sa lase un alt semn (ca sa va trimit lista MEA de preturi!)

Sa avem Sarbatori Calduroase!

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *