intro

De ce imi trebuie mie consultant?

Probabil ca daca ai ajuns sa ma citesti, stii cu ce ma ocup.

Similar oricarei relatii profesionale pe care o ai in viata asta, si relatia cu doTERRA ar fi bine sa fie ghidata de cineva care „se pricepe mai bine” pana ajungi tu sa te pricepi. Pentru ca nu toti avem timp si disponibilitate sa citim sute de informatii despre ce pot face pentru o anume situatie medicala unele plante.

Asa-i ca atunci cand iti cumperi masina intrebi pe cineva care se pricepe mai bine?

Asa-i ca atunci cand dai copilul la gradinita, intrebi pe cineva care a mai facut asta deja?

Exact la fel, atunci cand esti pregatit sa cumperi primul tau produs doTERRA, ar fi bine sa iti alegi persoana care iti va fi consultant dupa niste criterii bazate pe incredere si competenta.

Si nu stiu eu acum care sunt criteriile tale de a califica competenta, dar stiu ca in general lumea se uita dupa diplome (chiar daca medicului specialist nu i-am cerut niciodata diploma, culmea!! ; nici stomatologului; nici avocatului; nici contabilului… ) pentru ca in materiile alternative ale vietii conteaza diplome si medalii, in cele principale, not that much.

Criteriul meu e simplu: sunt aici cand ai nevoie (prima eu ca asa mi felul), ma astept ca relatia sa fie reciproca. cu oameni de felul asta eu rezonez. de restul, uleiurile isi fac treaba simple, sub indrumare, ca orice alt leac. Ca le iei de la mine, sau ca te aliniezi mai bine cu alt consultant, e a matter of choice.

Trebuie sa stii, si eu tin sa stii asta, ca, indiferent de pozitia pe care o adopti tu fata de consultant sau fata de uleiuri (acel: „eu nu vreau cont, cumpar doar din cand in cand”, sau „cumpar de pe emag ca vin mai repede”, sau „da, vreau acum cont, cu ce consideri tu Nico”.. sau orice alta varianta) raspunsul consultantului va fi relational. Adica daca alegi o relatie cu un consultant, vei fi pe lista lui de prioritati atat in a-ti livra solutiile potrivite cand ai nevoie, cat si in a te ajuta sa obtii cel mai bun pret. Daca alegi sa nu ai o relatie cu un consultant, atunci, rezonabil este sa nu te astepti ca el sa iti sara in ajutor pe modelul: „in relatie, unul da mereu, si unul mereu primeste”.

So, daca esti pregatit/-a sa incepi o calatorie spre vindecare, te invit sa ne fii alaturi, pentru ca intrii deja intr-o echipa sudata, in care ne ajutam. nu e nevoie sa inventezi roata singur/-a.

join & save here: https://www.mydoterra.com/gabrielanicoletabogosav/#/

call me / leave a message on any kind of social media, if you need help.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *