promotii

3 magi cu 3 uleiuri magice, and something more..

pana la finalul lunii..

Smirna, uleiul care repara legaturile dintre copil si mama, dintre om si pamant. Un ulei care iti securizeaza pozitia in lume prin regasirea sigurantei din afectivitatea materna, si inlaturarea fricilor generate de insuficienta acesteia. Un ulei capabil sa iti redea increderea in tine, acceptarea, bunatatea vietii as it is.

Tamaia, uleiul adevarului, te ajuta sa renunti la impulsurile de vibratie joasa, minciuni, deceptii, negativism. Te ajuta sa te reconectezi, sa te conectezi mai usor sau sa devii mai aproape de Divinitate.

Spikenard, uleiul de nard, sau uleiul gratitudinii, te incurajeaza sa multumesti pentru lucrurile pe care le ai in viata ta, sa accepti lucrurile care sunt, si sa intelegi ca fiecare incercare este o experienta pe calea spre desavarsire.

 

Alaturi de cele 3 uleiuri din vechime cunoscute lumii, iti propun achizitionarea unui difuzor office, simaptic, modernist, si a blendurilor speciale specifice sarbatorilor: Harvest Spice, condimentat cu aromele recoltei bogate de toamna, Holiday Joy, cu miors imbietor de cozonac, Holiday Peace, cu mirosul lui linistitor de brad proaspat intrat in casa, si uleiul de Portocala, care nu lipseste din nici o casa romaneasca de Craciun.

 

Daca e tentanta oferta pentru tine la pretul afisat, let me know!

Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.