intro

Lista de preturi

sunt scumpe!!!

WOW.

argumentul preferat al clientilor mei .. 🙂 din banking.

scumpe comparativ cu ce?

cu efectele pe termen lung ale medicamentelor ieftine?

comparand cat costa sa tratez o raceala cu medicamente si cat costa sa o tratez cu uleiurile esentiale de la doTERRA, e mai ieftin cu uleiuri. 🙂

am comparat si altele pe langa raceli: dureri de spate, cucuie, luxatii, febra, gandaci ai plantelor de apartament, furnici, curatenie prin casa..

si pe langa pret, guess what: copilul e in siguranta in aventura lui exploratorie. nu trebuie sa ii feresc toate solutiile si toate pastilele din casa. pentru ca ele nu mai exista.

dar, revin:

uleiurile esentiale pure de la doTERRA sunt scumpe. pentru ca ele inseamna o investiţie în sănătatea şi bună dispoziţie a familiei tale… si nu este uşor pentru oricine.

dacă stăm să ne uităm la valoarea acestor uleiuri, cât costă ele per picătură (de exemplu, o picătură de Zengest costă aproximativ 80 de bani.. iar o pastilă pentru stomac costă între 50 de bani şi un 1 leu – cele mai comune), de asemenea, o răceală, care durează 5 chiar şi 10 zile, costă aproximativ 200-300 lei tratarea ei.

daca iau in calcul şi faptul că atunci când ai un cont la doterra, le cumperi cu 25% mai ieftin plus posibilitatea de a primi lunar uleiuri gratuite în funcţie de valoarea comenzii, plus puncte, plus..plus…. Să nu uităm că o sticlă de 15 ml conţine aproximativ 250 de picături de ulei, ceea ce înseamnă că atunci când apare boala, eşti aprovizionat o bună perioada de timp.

mai apoi, trebuie să ţinem cont de puritatea uleiurilor esenţiale. Sunt 13 kg de flori de lavandă într-o sticlă de ulei esenţial de 15 ml. Lavandă şi atât, fără alte substanţe chimice sau alte adaosuri. Este imposibil că folosind atât de multă plantă, uleiul să coste doar 15- 20 lei. think about it!!

 

aici gasiti lista de preturi pentru produsele din shop:

https://media.doterra.com/ro/ro/forms/romania-price-list-with-vat.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *