intro

Cum incepe aventura? / Join&Save

Daca ai ajuns si tu in momentul acela in care vrei sa faci ceva pentru sanatatea ta, dar nu stii de unde sa incepi, incepe cu intrarea in comunitatea noastra.

Vei beneficia de consiliere in utilizarea uleiurilor, o echipa de oameni care studiaza intens despre asta, si o comunitate de oameni care au trecut deja prin experiente similare cu a ta.

Inscrierea se face foarte simplu, online în câţiva paşi:

  1. Intră pe  https://www.mydoterra.com/gabrielanicoletabogosav/#/

2. click pe „Join&Save” si in josul paginii nou deschise, dupa ce citesti ce avantaje ai din partea doTERRA, click pe „join”

3. completezi la EUROPA după care la ‘choose contry’ și alegi România (sau altă ţară în care te afli şi vrei să fie livrate produsele);

4. Bifezi WHOLESALE CUSTOMER dacă vrei să poţi cumpără uleiuri la reducere sau WELLNESS ADVOCATE dacă vrei să poti cumpara uleiuri la reducere si sa ai posibilitataea de a imparti cu altii bucuria aventurii doTERRA – adica sa inscrii si alti prieteni in cautarea unei vieti mai sanatoase si mai aproape de natura – si apoi apesi CONTINUE;

5. completezi formularul cu informaţiile tale despre înrolare/livrare: nume, adresa etc. (la ID enroller/sponsor, trece IDul meu: 4823739 – voi fi notificata despre inscrierea ta in momentul primei plati, si iti voi face cunostinta cu specialistii si ceilalti membri ai echipei noastre)

6. Alegi kitul de înrolare din lista kiturilor de inrolare oferite de doTERRA (Exemplu: Home Essential – ENGLISH-EUROPE – este cel mai vandut produs de start, pentru ca uleiurile kit-ului au peste 150 de utilizari comune intr-o familie – vei primi de la mine si o carticica despre aceste utilizari);

7. adauga si alte produse pe langa cele din kitul de inscriere ales, dupa nevoile si preferintele tale

8. selecteaza plata cu cardul, daca vrei ca plata sa se faca instant, si gratuit si sa ajunga produsele la tine in 5 zile lucratoare (daca alegi plata cu transfer bancar, ai un comision de cel putin 10 eur, si procesarea comenzii in functie de fluxul din ziua in care se inregistreaza plata ta in contul doTERRA din UK)

9. FELICITĂRI eşti înrolat şi beneficiezi în continuare de preţul redus cu 25% plus comision, si celelalte avantaje despre care vom discuta in particular.

 

După ce ai făcut prima comandă poți preseta o comandă pentru luna viitoare (programul LRP). (nu este obligatoriu). Dacă această comandă are în total 125 PV (aproximativ 125 Euro), și alegi să o comanzi până în data de 15 a lunii, atunci primești un ulei gratuit. Pentru 100 PV (dacă cumperi uleiuri și pentru prieteni de exemplu) primești comisioane și reduceri de până la 55%. Când presetezi comanda ți se va cere din nou să completezi datele cardului și să dai SAVE PAYMENT, dar banii se vor lua de pe card abia în data în care ai ales să ți se trimită coletul.

Cel mai avantajos este să urmărești programul LRP (loyalty reward program) și să pui comenzi lunare oricât ar fi ele de mici, chiar si de 10 euro. După ce îți iei un KIT inițial cel mai avantajos este să adaugi în fiecare lună câte un ulei sau mai multe în colecția ta. Sau sa înlocuiești consumabilele din casă cu produse bio și organice 100% doTERRA cu produse precum pastă de dinți, șampon, balsam, vitamine, detergent.

Retail Customer Wholesale Customer Independent Product Consultant
Product Discounts:
25% off retail prices
x v v
Loyalty Reward Points:
Option to receive 10–30% of orders back in points redeemable for free product
x v v
Free Product:
Place a monthly order over 125 PV and receive the free product of the month
x v v
Personal Website:
Receive a personal website that can be used if you would like to share essential oils with others
x x v
Bonuses & Compensation:
dōTERRA provides a business opportunity for those interested in creating an income
x x v

Pentru mai multe detalii, te rog, scrie-mi: inghetzata.de.vanilie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.